Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/leontic/studio.leontic.edu.mk/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 116

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/leontic/studio.leontic.edu.mk/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 117
МАНИКИР И ПЕДИКИР

 

МАНИКИР БЕЗ ПОЛИРАЊЕ: е третман кој се прави за нега на ноктите и кожата на дланките кај жените и кај мажите за да тие делуваат негувани, уредни и елегантни.

МАНИКИР СО ПОЛИРАЊЕ: е третман кој се прави за нега на ноктите и кожата на дланките кај жените и кај мажите за да тие делуваат негувани, уредни и елегантни. Пожолтениот или нерамниот нокт се полира со што ноктот ја добива природната боја, мазност и сјај.

ПЕДИКИР БЕЗ ПИЛИРАЊЕ: е третман кој се прави за нега на ноктите и кожата на петите и стапалата кај жените и кај мажите за да тие делуваат негувани, уредни и елегантни.

ПЕДИКИР СО ПОЛИРАЊЕ: е третман кој се прави за нега на ноктите и кожата на петите и стапалата кај жените и кај мажите за да тие делуваат негувани, уредни и елегантни. Пожолтениот или нерамниот нокт се полира со што ноктот ја добива природната боја, мазност и сјај.

ПАРАФИНСКИ ТРЕТМАН НА РАЦЕ: се применува за длабинска нега, нахранување и навлажнување на рацете. Одличен е за нега на раце кои се склони на пукање и првутење на кожата. Може да се примени самостојно или по маникир третман.

ПАРАФИНСКИ ТРЕТМАН НА СТАПАЛА: се применува за длабинска нега, нахранување и навлажнување на стапалата. Одличен е за нега на стапала кои се склони на пукање на петите и првутење на кожата. Може да се примени самостојно или по педикир третман.

МАСКА ЗА РАЦЕ: се применува со специјална масажа за нахранување, навлажнување и подобрување на тонусот на кожата кај раце кои се склони на сушење, првутење, лупење или пукање на кожа и сл. Може да се примени самостојно или по маникир третман.

МАСКА ЗА СТАПАЛА: се применува со специјална масажа за нахранување, навлажнување и подобрување на тонусот на кожата кај стапала кои се склони на сушење, првутење, лупење или пукање на кожа и сл. Може да се примени самостојно или по педикир третман.

ТРЕТМАНИ НА НОКТИ

 

ЛАКИРАЊЕ НА НОКТИ: се применува со боја на лак по избор на странката.

ФРЕНЧ МАНИКИР НА РАЦЕ: е техника на лакирање со специјален бел лак само на долниот полукруг на ноктот, а одозгора се поминува со пастелен лак по избор на странката што дава посебна елеганција на странката. Може да се применува самостојно или во комбинација со френч маникир на нозе.

ФРЕНЧ МАНИКИР НА НОЗЕ: е техника на лакирање со специјален бел лак само на долниот полукруг на ноктот, а одозгора се поминува со пастелен лак по избор на странката што дава посебна елеганција на нозете посебно во чевли или папучи кои се отворени во предниот дел. Може да се применува самостојно или во комбинација со френч маникир на раце.

ДЕКОРАЦИЈА НА НОКТИ НА РАЦЕ: е техника на лакирање на нокти со разновидни бои на лакови со разновидни декорации според желбата на странката. Може да се применува самостојно или во комбинација со декорација на нозе.

ДЕКОРАЦИЈА НА НОКТИ НА НОЗЕ: е техника на лакирање на нокти со разновидни бои на лакови со разновидни декорации според желбата на странката. Може да се применува самостојно или во комбинација со декорација на раце.

ДЕКОРАЦИЈА НА НОКТИ СО ШТРАС: е техника на украсување на лакирани нокти, декорирани нокти или нокти со френч маникир со штрасови во најразновидни бои за да се добие ексклузивен изглед за свечени пригоди.

НАДГРАДБА НА НОКТИ: се применуваат кај странки кои имаат кратки нокти, а сакаат да имаат подолги нокти, кај странки кои имаат неквалитетни нокти или неправилна форма на нокти. Надградените нокти делуваат природно, а по желба на странката можат да се декорираат или да се направи френч маникир.

ПРОМЕНА НА НОКТ: се применува кај странка која имала надградба на нокти, а поради одредена причина некој нокт паднал или пак се скршил.

ДОПОЛНУВАЊЕ НА НОКТ: се применува обично еден месец по надграба на нокти кога природниот нокт израснува и празниот простор треба да се надополни за естетски поубав изглед.

070227684

За закажување
Јавете се!