Добро дојдовте во студио Леонтиќ

Студиото Леонтиќ важи за водечки бренд во фризерската дејност, и со тоа успеа да воспостави стандари за стил, креативност и модни трендови

Сопственото искуство и познавањето на светските норми за квалитет и професионалност, како и следењето на потребите на корисниците на услугите кои се од Македонија и од странство, придонесоа за константно проширување на видовите на услуги со цел да се задоволат сите барања на нашите корисници.

Стандарди

Студиото леонтиќ важи за водечки бренд во фризерската дејност, и со тоа успеа да воспостави стандари за стил, креативност и модни трендови

Традиција

Лидерот на оваа компанија Васка Леонтиќ активно работи и го креира стилот на повеќето еминенти клиенти и вип-личности во Македонија и надвор од државата.

Бренд

Студиото „Леонтиќ“ веќе 25 години претставува водечки бренд во фризерската, козметичката, масерската и шминкерската дејност.

Наши услуги

Секој клиент да биде услужен со страст, посветеност и уметност!  Секоја фризура и боја преставуваат експресивна и видлива персонификација на филозофијата на Леонтиќ.

Јавете се и резервирајте термин!

070 227 684

070 227 684

Јавете се и
резервирајте термин