Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/leontic/studio.leontic.edu.mk/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 116

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/leontic/studio.leontic.edu.mk/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 117

На вашата коса и е потребна нега за да се спречи нејзиното губење на свежина. Косата треба да изгледа природно и свежо

 

 • Разновидни третмани за нега на косата и на кожата на главата
 • Ароматерапија на косата и на кожата на  главата ( кај сите типови коса за урамнотежување на влагата и мрснотијата, за освежување на косата и кожата на главата, за тенка и осетлива коса, за зајакнување и спречување на опаѓање на коса, за сува коса, за навлажнување и за враќање на рамнотежата, за коса со себореја и првут, за прочистување и урамнотежување на косата и темето, кај сите типови на коса за смирување и урамнотежување на духот и на телото )
 • Разновидни техники на пострижување на сите должини на коса
 • Разновидни стилизирања на сите должини на коса
 • Разновидни минивали на коса
 • Разновидни техники на боење на косата ( класично, уметничко боење, доколорација, деколорација, авангардно и други техники. ) со   синтетички и природни бои
 • Разновидни преливи на косата
 • Разновидни тонирања на косата
 • Разновидни техники на шатирање ( со капа, чешел и фолија ), нијансирање, сенчење прелевање, омбре, сомбре, баљаш  и сл.
 • Испирање на бојата на косата и бланширање
 • Свечени фризури во класичен, романтичен, модерен, авангарден, и друг стил за разновидни свечености како полуматура, матура, веридба, свадба, крштевка, новогодишен дочек и сл.
 • Изнајмување на уникатни украсни детали за свечени прилики рачно изработени од стилистот Васка Леонтиќ без разлика дали фризурата ќе се прави во салонот или не.

070227684

За закажување
Јавете се!