Студио за убавина Леонтиќ

[dt_gallery_photos_masonry mode=”grid” image_sizing=”resize” image_border_radius=”0px” project_icon_color=”#ffffff” project_icon_border_width=”0px” category=””]

Студиото „леонтиќ“ веќе 25 години претставува водечки бренд во фризерската, козметичката, масерската и шминкерската дејност, и со тоа успеа да воспостави стандарди за стил, креативност и модни трендови.

Лидерот на оваа компанија Васка Леонтиќ активно работи и го креира стилот на повеќето еминенти клиенти и вип-личности во Македонија и надвор од државата и е лидер на сите иновации, го диктира имиџот и трендот во фризерството и шминката.

Сопственото искуство и познавањето на светските норми за квалитет и професионалност, како и следењето на потребите на корисниците на услугите од Македонија и од странство придонесоа за константно проширување на видовите услуги со цел да се задоволат сите барања на нашите корисници.

 

Стандарди

Студиото леонтиќ важи за водечки бренд во фризерската дејност, и со тоа успеа да воспостави стандари за стил, креативност и модни трендови

Традиција

Лидерот на оваа компанија Васка Леонтиќ активно работи и го креира стилот на повеќето еминенти клиенти и вип-личности во Македонија и надвор од државата.

Бренд

Студиото „Леонтиќ“ веќе 25 години претставува водечки бренд во фризерската, козметичката, масерската и шминкерската дејност.
13054_106255469385990_820475_n

Васка Леонтиќ

Сопственик на студиото
Секој клиент да биде услужен со страст, посветеност и уметност! 

Визијата на васка леонтиќ е преку квалитетна работа, услуги и активности да создаде препознатлив и оргинален стил на работа кои ќе создадат уникатен стил за странwriting a critical analysis essayките, а воедно зад себе да остави квалитетни проекти и кадри.

 

Од секогаш стремела знаењето и искуството што го има стекнато на професионален план да го пренесе на помладите, на клиентите и на своите соработници. За таа цел ги основа едукативните центри Приватен Центар за Стручна Обука и Приватно Средно Училиште, Академија Леонтиќ-Скопје и оформи професионален тим од луѓе на кои го пренесе своето искуство и активно ги вклучи во сите проекти и развојни програми и планови. Едукативниот тим на ПЦСО. И ПСУ.Академија Леонтиќ-Скопје секоја година ги обновува програмите и внесува свежина со новитети кои кандидатите,курсистите и средношколците ќе ги воведе во најновите светски достигнувања и во совршената техничка креативност. Нивна цел е да Ви го даде клучот на успехот, а тие се уверени дека едукацијата е клуч за успешна и прогресивна кариера. Токму таква едукација се труди да даде ПЦСО. И ПСУ.Академија Леонтиќ-Скопје со најразновидните обуки,курсеви и модуларните програми.