Разновидни третмани на лице ( за нормален тип на кожа, сув тип на кожа, мрсен тип на кожа, комбинирана кожа, кожа со акни, кожа со испукани капилари, зрела кожа, кожа со брчки и сл. )

 

 • Депилација на сите делови од телото ( со хигиенска ладна депилација )
 • Обликување на веѓи ( со чупкалка и со  депилација )
 • Боење на веѓи ( според бојата на тенот, очите и косата )
 • Маникир третмани
 • Педикир третмани
 • Третмани за нега на нозете ( за нахранување, длабинско навлажнување и давање на мекост, еластичност и глаткост на кожата на нозете )
 • Третмани за нега на рацете ( за нахранување, длабинско навлажнување и давање на мекост, еластичност и глаткост на кожата на рацете )
 • Надградба на нокти
 • Гелни нокти (со декорација )
 • Наливни нокти (со декорација)
 • Надградба на нокти со типс техника
 • Декорација на нокти
 • Масажа на лице ( класична масажа, релаксациона масажа, масажа со ароматерапија, масажа со акупресура, масажа на акнозна кожа, масажа на кожа со лузни од акни, масажа против брчки и сл. )
 • Масажа на тело ( класична масажа, релаксациона масажа, масажа со ароматерапија, масажа со акупресура, масажа против масни наслаги и антицелулитна масажа )
 • Третмани на тело

070227684

За закажување
Јавете се!